Hodnocení firmy KRUŽÍK s.r.o.

*
*
*
*
*
9 hodnocení
mviky
5.9.2019
*
*
*
*
*

Dobrý den, takto vypadají vrata asi po sedmi letech používání. Hnědou barvu začaly ztrácet již po třech letech. Firma, která vrata montovala mi sdělila, že záruka je dva roky a doporučila koupit vadné lamely. Takže už nikdy více vrata od Kružíka. Viktorin M.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
KRUŽÍK s.r.o.
KRUŽÍK s.r.o. 6.9.2019

Dobrý den! Panely, stejně jako ostatní  výrobci vrat, nakupujeme od našich dodavatelů a vztahuje se na ně pouze dvouletá záruka. Nicméně i po záruce vycházíme zákazníkům vstříc a nabízíme za minimální cenu sekce nové, potištěné novou unikátní technologií dura print, u níž olup není možný. Pokud byste prováděl placený pozáruční servis, byla by výměna zdarma.   Ing. Šárka Kružíková

Milan Peroutka
14.9.2018
*
*
*
*
*

Díval jsem se, že pro začínající je tady docela pěkný článek zde https://www.kruzik.cz/sortiment/vratove-panely/imitace/. Není moc firem co tohle dělá... Nebo já tedy alespoň další neznám...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Milan Peroutka
17.8.2018
*
*
*
*
*

Před dvěma lety jsem si nechal od firmy kružík vyrobit a namontovat sekční garážová vrata. Cena o něco menší než plán, zaměření naprosto přesné, doba dodání dodržena. Ve spojení s potiskem od duraprint.cz vrata vypadají jako dřevěná (imitace dřeva).

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
malejjustik
8.7.2018
*
*
*
*
*

I když nepatří mezi nejlevnější u nás, rozmanitost jejich nabídky, servis, poradenství, kvalita a rychlost vyřízení je podle mě řadí na první místo u nás. Nevím teda jak jsou na tom v zahraničí... Jako bonus bych chtěl dodat tisk na garážová vrata duraprint.cz. Téměř neomezené možnosti potisku dávají i obyčejným vratům neobyčejné rozměry :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
markus
26.4.2018
*
*
*
*
*

Rychlost dodání, kvalita a montáž, vše super.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
bartos36
26.2.2018
*
*
*
*
*

Tak takto vypadají garážová vrata po 7 letech užívání. Šmejd. Víc k tomu nelze dodat. Bylo mi doporučeno od teto firmy koupit si jednoduše nové vrata.. Děkuji v životě nikdy. Bartoš Pavel

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne5
Buduulinekk
23.1.2018
*
*
*
*
*

Nechávali jsme si dělat garážová vrata od firmy Kružík asi před dvěma měsíci a já i manžel jsme spokojení. Mě osobně se líbila i ochota. Poradili, vše vysvětlili, za mě opravdu spokojenost

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Kiti
21.8.2017
*
*
*
*
*

Garážová vrata od firmy Kružík jsme si nechali udělat na doporučení. Jsme s nima opravdu spokoejní. Jak s komunikací, tak s montáží a rychlostí vyřízení. Určitě budu doporučovat dál.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Tony
17.4.2016
*
*
*
*
*

Komunikace proběhla bez problému a požadavek na vystavení cenové nabídky byla předána regionálnímu zástupci. Zatím čekám od regionálního zástupce na cenovou nabídku.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
tel:
+420 573 336 233
fax:
+420 573 343 582
e-mail:
kruzikova@kruzik.cz
web:
www.kruzik.cz
youtube:
www.youtube.com/kruzikmartin
  • Veleslavínova 2357/7
  • Kroměříž
  • 767 01
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 7:0015:30
  • Út 7:0015:30
  • St 7:0015:30
  • Čt 7:0015:30
  • 7:0015:30
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce