Hodnocení firmy KRUŽÍK - Sekční garážová vrata Kroměříž

*
*
*
*
*
8 hodnocení
Milan Peroutka
14.9.2018
*
*
*
*
*

Díval jsem se, že pro začínající je tady docela pěkný článek zde https://www.kruzik.cz/sortiment/vratove-panely/imitace/. Není moc firem co tohle dělá... Nebo já tedy alespoň další neznám...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Milan Peroutka
17.8.2018
*
*
*
*
*

Před dvěma lety jsem si nechal od firmy kružík vyrobit a namontovat sekční garážová vrata. Cena o něco menší než plán, zaměření naprosto přesné, doba dodání dodržena. Ve spojení s potiskem od duraprint.cz vrata vypadají jako dřevěná (imitace dřeva).

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
malejjustik
8.7.2018
*
*
*
*
*

I když nepatří mezi nejlevnější u nás, rozmanitost jejich nabídky, servis, poradenství, kvalita a rychlost vyřízení je podle mě řadí na první místo u nás. Nevím teda jak jsou na tom v zahraničí... Jako bonus bych chtěl dodat tisk na garážová vrata duraprint.cz. Téměř neomezené možnosti potisku dávají i obyčejným vratům neobyčejné rozměry :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
markus
26.4.2018
*
*
*
*
*

Rychlost dodání, kvalita a montáž, vše super.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
bartos36
26.2.2018
*
*
*
*
*

Tak takto vypadají garážová vrata po 7 letech užívání. Šmejd. Víc k tomu nelze dodat. Bylo mi doporučeno od teto firmy koupit si jednoduše nové vrata.. Děkuji v životě nikdy. Bartoš Pavel

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne3
Buduulinekk
23.1.2018
*
*
*
*
*

Nechávali jsme si dělat garážová vrata od firmy Kružík asi před dvěma měsíci a já i manžel jsme spokojení. Mě osobně se líbila i ochota. Poradili, vše vysvětlili, za mě opravdu spokojenost

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Kiti
21.8.2017
*
*
*
*
*

Garážová vrata od firmy Kružík jsme si nechali udělat na doporučení. Jsme s nima opravdu spokoejní. Jak s komunikací, tak s montáží a rychlostí vyřízení. Určitě budu doporučovat dál.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Tony
17.4.2016
*
*
*
*
*

Komunikace proběhla bez problému a požadavek na vystavení cenové nabídky byla předána regionálnímu zástupci. Zatím čekám od regionálního zástupce na cenovou nabídku.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
tel:
+420 573 336 233
fax:
+420 573 343 582
e-mail:
kruzikova@kruzik.cz
web:
www.kruzik.cz
youtube:
www.youtube.com/kruzikmartin
  • Veleslavínova 2357/7
  • Kroměříž
  • 767 01
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 7:0015:30
  • Út 7:0015:30
  • St 7:0015:30
  • Čt 7:0015:30
  • 7:0015:30
  • Máme právě otevřeno